PERSONLIG ASSISTANS  

ALLTID ETT PROFFS PÅ DIN SIDA

Tillsammans med oss får du en personlig assistans utformad så att du får ett gott liv! Assistans ska vara enkelt.

Som kund hos oss möts du av omtanke – vi arbetar med hjärtat! Hos oss är du som kund alltid viktig! Du ska ha inflytande och vara delaktig i planering och av din assistans, så att det blir så som du vill att den skall vara, utförd av personal som du själv valt. Personliga assistenter som förstår just dig och vet precis hur du vill leva ditt liv. Proffshjälp helt enkelt!

Med kundansvariga som har tid att lära känna dig, som lyssnar, diskuterar och löser problem och håller löpande möten med din personal. Vi ser också till att din personal får de relevanta utbildningarna som krävs för att utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt. Vi hjälper dig i varje steg och vi tar ett helhetsansvar för att skapa din bästa personliga assistans.

Vill du ha mer information?

Klicka på knappen nedan:

Klicka här

Motala

Motala är den lilla staden med egen kommun i Östergötlands län, belägen vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren.


Göteborg

Göteborgs stad belägen längs västkusten är en stor stad med närhet till hav och välkända turistattraktioner med närhet till många mindre städer.


Oskarshamn

Oskarshamn är den lilla staden med egen kommun längs kusten mitt i Kalmar län, längs E22:an, som gör att man lätt tar sig åt alla håll. Havet sveper in med Gotlandstrafik och närhet till härliga turistmål och gör att staden lever året om.

Vi hjälper dig till rätt Assistans

Att bli kund hos oss på AP Omvårdnadsgruppen är enkelt. Vi börjar alltid med ett möte där du får berätta om din situation och dina önskemål och där du får veta lite mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med.

När vi förstått dina önskemål och dina behov tittar vi tillsammans på hur vi kan skapa en ännu bättre vardag för dig, sedan tar vi fram ett förslag på hur vi kan möta dig och dina behov. Om du har några funderingar kring förslaget träffas vi igen och går igenom det tillsammans. Det är viktigt att du känner dig helt trygg med oss och att du är fullt insatt i alla olika delar runt ditt stöd, det får inte vara komplicerat. Det är också viktigt att vi har alla förutsättningar klara för oss så att vi kan vara säkra på att kunna leverera bra hjälp för dig!

Bli kund