ARBETA HOS OSS 

VÅRA VILLKOR OCH FÖRMÅNER

Kollektivavtal med schyssta villkor

Som anställd hos AP Omvårdnadsgruppen ska du ha en anställning där du känner dig trygg i ditt anställningsförhållande till oss. Vi har därför slutit kollektivavtal med Vårdföretagarna, Bransch G. Kollektivavtalet reglerar hur du är anställd och vad som gäller och gör att du får schyssta villkor. I kollektivavtalet bestäms olika grunder för anställning, arbetstid, OB-tilläggen, sjuklön, semester och så vidare. Läs gärna mer! Vi är medlemmar i Vårdföretagarna som är den största organisationen där privata assistansanordnare är medlemmar. Kollektivavtalet gör att du får en trygghet på jobbet!

Försäkringar för trygghet

Kollektivavtalet reglerar också att vi har tecknat  en rad olika försäkringar för dig som anställd. Så om det händer en olycka på jobbet finns det försäkringar och därmed trygghet.

Lön

AP Omvårdnadsgruppen arbetar för att erbjuda jämförelsevis höga löner för våra personliga assistenter där vi har en tydligt uttalad målsättning är att ligga över assistansbranschens snitt.  Som personlig assistent har du en timlön. Till detta kommer OB-tillägg och semester med lön.

Framtidens pension

Som din arbetsgivare tar vi ansvar och betalar in tjänstepension med en procentsats av din lön, det som ibland kallad avtalspension. Du kan även se över privata alternativ att pensionsspara för framtiden.

En bra arbetsmiljö är grunden för att trivas

Arbetsmiljön är viktig, både för brukaren du jobbar hos men även för dig som är anställd och hela teamet du är en del av. Vi följer de regler som finns och arbetar förebyggande tillsammans med brukare och assistenter för att säkra att vi har en bra arbetsmiljö. Det är en fråga vi arbetar aktivt med hela tiden!

Du är viktig för oss!

Vi har sagt det förut och säger det igen, att du som personlig assistent, är vår viktigaste resurs! Vi har en ambition att vara branschens bästa arbetsgivare! Vår ambition är att skapa förutsättningar så att alla våra medarbetare och kunder kan må bra utifrån sina behov och förutsättningar. Därför vill vi erbjuda:

– Ett närvarande ledarskap med närhet och tillgänglighet, där du som medarbetare känner dig sedd, hörd och respekterad.

– Stöd till dig som arbetar natt och obekväma arbetstider.

– Friskvårdsbidrag:  3000 kr/år för dig som arbetar mer än 50% och 1500 kr för dig som arbetar mindre än 50%.

– Hälsopeppen! Vi peppar varandra att må bra både hemma och på jobbet då vi tror att grunden för att jobba bra är att må bra!

– Inspirationsföreläsningar och aktiviteter, utbildningar!