HEMTJÄNST 

HEMTJÄNST MED TRYGGHET I FOKUS

För oss är alltid brukaren i fokus. Vi arbetar ständigt med att kunnig personal som lär känna varje individ. Genom detta kan vi bedriva en mer personlig vård, där både brukaren och dess anhöriga känner sig trygga.

Ett av våra signum för att uppnå trygghet är att arbeta med kontinuitet. Det vill säga att brukaren ska regelbundet få träffa personal som den känner igen. Genom att samma personal oftast träffar brukaren, kan de skapa en relation. De lär känna varandra och kan tillsammans skapa den bästa möjliga förutsättningen.

Vill du ha mer information?

Klicka på knappen nedan:

Klicka här

Det vackra i åldrandet!

Borde det inte vara självklart att få leva livet fullt ut varje dag? Att alltid kunna få känna sig delaktig i ett sammanhang och känna att livet har en mening oavsett ålder? Åldrandet kan många gånger skildras av media och samhället som något negativt och svårt. Vi blir gamla, får smärtor, blir passiva och tappar livsglädjen. Men är det verkligen alltid så?

Motala

Vi bedriver hemtjänst i Motala där du som har beslut om hemtjänst kan välja oss som utförare!
Vi finns till för dig som behöver hjälp i ditt eget hem. Vi erbjuder dig service och trygghet så att du ska kunna bo kvar hemma så länge som möjligt. Vi har dig i fokus, vi erbjuder en hemtjänst som präglas av trygghet med dig och dina behov i centrum.


Oskarshamn

Vi planerar att utöka med hemtjänst i Oskarshamn under våren 2022 och återkommer med mer information om hur du kan välja oss som utförare av din hemtjänst! 

Är du allmänt intresserad och vill ha mer information så kontakta oss för ett öppet samtal!

Välj oss för att få proffsig hemtjänst

Bli kund