VI SÖKER FLER HJÄLTAR

LEDIGA TJÄNSTER

Här kan du hålla dig uppdaterad om våra lediga tjänster!

Så här säger en av våra anställda

”Jag känner jag mig sedd och uppskattad, jag har nära till min chef och kan bolla eller få stöd när jag behöver. Tillsammans är vi ett starkt lag och jag har goa arbetskollegor. Jag känner att jag gör skillnad när jag går till jobbet, det gör mig glad”
Caroline, personlig assistent hos Team Kevin

Det viktigaste jobbet är det man gör för någon annan!

Våra värderingar ligger till grund för vårt dagliga arbete och är centralt för allt vi gör. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag.

Att arbeta som inom hemtjänst eller som personlig assistent är viktigt och givande på massor av olika sätt, men det kan också vara svårt och krävande. Det kan finnas flera olika utmaningar och annorlunda förutsättningar att ta hänsyn till samtidigt. Vi vill ta hand om vår personal så att de kan ta hand om våra brukare! Mår personalen bra mår våra brukare bra.

Vi jobbar med glädje!

Vi tror på en ett sätt att vara där vi tillsammans skapar en miljö där vi ser, stöttar och uppmuntrar varandra. Och gärna skrattar. Glädje är ett val som kan kräva en ansträngning men som alltid är värd investeringen.

Glädje på jobbet handlar om att få skratta med varandra – tillsammans. Att ha en plats att gå till där man är efterfrågad. Det handlar också om att få känna att det arbete man gör är meningsfullt!

Du är viktig för oss!

Vi har sagt det förut och säger det igen, att du som vår personal, är vår viktigaste resurs!

Vi har en ambition att vara branschens bästa arbetsgivare! Vår ambition är att skapa förutsättningar så att alla våra medarbetare och kunder kan må bra utifrån sina behov och förutsättningar.

Därför vill vi erbjuda:

  • Ett närvarande ledarskap med närhet och tillgänglighet, där du som medarbetare känner dig sedd, hörd och respekterad.
  • Stöd till dig som arbetar natt och obekväma arbetstider.
  • Friskvårdsbidrag:  3000 kr/år för dig som arbetar mer än 50% och 1500 kr för dig som arbetar mindre än 50%.
  • Hälsopeppen! Vi peppar varandra att må bra både hemma och på jobbet då vi tror att grunden för att jobba bra är att må bra!
  • Inspirationsföreläsningar och aktiviteter, utbildningar!

Hos oss gör du skillnad. På riktigt. Vi behöver dig.

HITTAR DU INTE JOBBET DU SÖKER? SKICKA EN SPONTANANSÖKAN!

Maila oss direkt på info@apomvardnadsgruppen.se

Bifoga CV och en presentation av dig själv. Berätta också i vilket geografiskt område du söker arbete så kanske vi kan hjälpa dig!